Overslaan en ga direct naar de hoofdinhoud

Regio Arnhem
Wij zoeken een schapinrichter/ merchandiser voor de regio Arnhem. Je krijgt je eigen regio en bezoekt, afhankelijk van de grootte van de supermarkten, 4 tot 6 adressen per dag. Daar informeer en enthousiasmeer je de klanten en presenteer je de producten op de beste manier. Wij zoeken iemand die gemakkelijk zijn weg gemakkelijk vind en het leuk vind om in de drukte van deze stedelijke omgeving naar onze opdrachtgever te reizen. 


Voor elke klus zoeken we de personen die daar het meest geschikt voor zijn. Onze merchandisers plannen we, voor zover mogelijk in hun eigen regio. Maar soms kan het zijn dat je wat verder moet reizen, simpelweg omdat jij wel de juiste ervaring hebt voor de klus, en iemand die dichtbij woont (nog) niet.


Wij zoeken nu in de regio Arnhem, in de provincie Gelderland. Ben jij enthousiast geworden over ons bedrijf en onze werkzaamheden, maar kom je uit een andere regio? Reageer dan zeker ook, want wij zijn een groeiend bedrijf en kunnen altijd versterking van goede schapinrichters / Merchandisers gebruiken.

 

Klik op onderstaande voor de verdere vacaturetekst:

solliciteer of stel je vraag

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top