Overslaan en ga direct naar de hoofdinhoud

team van aanpakkers

Groen Field Marketing is een landelijk opererende dienstverlener voor merchandising, shop styling en support. Onze merchandisers zijn handig, perfectionistisch en toegewijd. Ze staan garant voor een perfecte uitvoering van uw plannen. Dat geldt ook voor onze medewerkers bij de backoffice. Met elkaar zorgen we voor een gestroomlijnd proces. 

Op de werkvloer is ons team van aanpakkers ons visitekaartje. Elke klus wordt perfect uitgevoerd, binnen de tijd en met zo weinig mogelijk overlast voor de klanten in de winkel. We zorgen dat alle materialen op tijd op locatie zijn en werken netjes en nauwkeurig. 

De kwaliteit van onze diensten wordt bepaald door de mensen die het uitvoeren. Daarom investeren wij continu in werving, opleiding en behoud van gemotiveerde, kwalitatieve medewerkers. 

vergroot de zichtbaarheid van je merk

Wij zijn meedenkers, aanpakkers en oplossers. Wij zijn ervan overtuigd dat we kleur kunnen geven aan uw merk en uw bedrijf. We werken samen met u om uw doelen te begrijpen en te bereiken.

betrouwbaar

We doen wat we beloven. Een klant kan daarom altijd vertrouwen op een goed eindresultaat. Een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers gaat daarom boven snelle, korte handel. 

persoonlijk

Bij Shopstyling, Merchandising en Fieldmarketing draait het om mensen. Onze medewerkers zijn nauwkeurig, proactief en representatief. Of het nu op de werkvloer bij de klant is, of bij de backoffice.

oplossingsgericht

Als professionals begrijpen wij dat dingen soms anders lopen dan verwacht. Wij focussen niet op problemen, maar vinden een passende oplossing voor uw situatie.

betrokken

Wij zijn betrokken bij onze klanten en begrijpen hun markt, producten en behoeften. Samen vinden we de beste oplossing voor winkelinrichting en presentatie. Ons proactieve personeel en ZZP'ers zijn ook betrokken en denken graag mee.

kennis van zaken

De merchandisers van Groen Field Marketing zijn vakmensen. Voor elke klus zoeken we de personen die daar het meest geschikt voor zijn. 

Al onze merchandisers zijn ervaren en weten wat het vak inhoudt. 

 

Op zoek naar het beste team? Groen Field Marketing, geeft kleur aan je merk!

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top