Diensten

diensten-10

Merchandising

diensten-11

Dispatching

diensten-12

Schapinrichting

diensten_Tekengebied 21

Sales

Merchandising

Wij weten dat in de eerste plaats verkrijgbaarheid en daarna zichtbaarheid van uw producten op de winkelvloer het allerbelangrijkste is. De consument is op zoek naar ‘beleving’ wanneer hij gaat winkelen. Al onze merchandisers zijn in staat uw product de persoonlijke aandacht te geven die het verdient, waardoor het product gaat leven op de winkelvloer. Of dit nu is via het plaatsen van een display, extra aandacht te geven aan de uitstraling van het product in het schap of het genereren van een second placement, uw producten zullen gaan opvallen bij de consument.

Groen Field Marketing pdf-grafie 30-11-18-1945
Groen Field Marketing pdf-grafie 30-11-18-2003

Schaponderhoud

Hieronder verstaan wij alle werkzaamheden die te maken hebben met de uitstraling van het schap. Schap opbouw, - ombouw, -inrichting en -onderhoud hebben onze onverdeelde aandacht. Door onze persoonlijke betrokkenheid zien de schappen na een bezoek van één van onze merchandisers er uit om door een ringetje te halen. Er wordt gelet op elk detail.

Ondersteuning buitendienst

Onze merchandisers zijn in staat om uw buitendienst te ondersteunen waar nodig. Wanneer er wegens ziekte, vakantie, seizoenswisseling in producten extra mankracht nodig is op de werkvloer kunnen wij u hierin ondersteunen.

Onze medewerkers worden specifiek getraind voor elke opdracht, waardoor zij dezelfde taal spreken als uw eigen medewerkers.

Groen Field Marketing pdf-grafie 30-11-18-2071
foto

Dispatching

Om verschillende redenen kan een extra logistiek proces de druk op uw onderneming vergroten. Het verdelen van de benodigde materialen voor een project kunnen wij voor u uit handen nemen, of het nu gaat om kleine of grote materialen.